RRM Dakwerken  ›  Diensten  ›  Zinkwerk

Zinkwerk

RRM Dakbedekkingen heeft ruime ervaring met alle voorkomende zinkwerken. Dakkapellen, erkers, dak- en gevellijsten in zink. Zowel nieuwbouwwoningen als renovatie van bestaande woningen behoren tot onze werkzaamheden, maar ook voor uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over uitstekend materieel, zoals goedgekeurde aluminium steigers met loopbruggen en veiligheidsrailings.

Zink, een duurzame keuze

Zink is een zeer duurzaam materiaal met een bijzonder lange levensduur. Dat bewijzen de talrijke oude gebouwen waarvan het zinken dak na zelfs 100 jaar nog in vrij goede staat verkeert. Zinken daken zijn dus niet nieuw, hoewel ze enige tijd wat ‘uit de mode’ waren. De hedendaagse trend om een zeer strak aanzicht te creëren, heeft de zinken dakbedekking opnieuw sterk opgewaardeerd, en hoewel zink bij allerlei bouwstijlen tot zijn recht komt, zijn het nu vooral moderne bouwstijlen waarbij de zinken bekleding toegepast wordt.

Zink is (levens)duur

Zink behoort tot de duurdere dakbedekkingen, maar dit wordt enigszins gecompenseerd door de lange levensduur. Zink kan in verschillende manieren worden bevestigd, als dakbekleding en zelfs als gevel bekleding.

RRM Dakwerken en zink: een duurzame en krachtige combinatie!

Neem direct contact op met Remco Kok. Remco en zink zijn een onafscheidelijk duo!

Contact